Еврокомисията започна нова директива, наречена Акт за  киберсигурност, с която фиксира вниманието върху разработчиците да

...
Еврокомисията започна нова директива, наречена Акт за  киберсигурност, с която фиксира вниманието върху разработчиците да
Коментари Харесай

Киберексперт: Не отваряйте мейли от банки, на които не сте клиенти

Еврокомисията започна нова инструкция, наречена  " Акт за  киберсигурност ", с която фиксира вниманието върху разработчиците да пазят своите артикули. Очаква се голямо количество нови потребители в мрежата, с което ще растат и закононарушенията.

Това заяви в студиото на Euronews Bulgaria Любомир Тулев, специалист по киберсигурност.

Спеицалистът поучава, в случай че получите имейл от банка да не го отваряте поради зачестилите фишинг офанзиви. Особено, в случай че не сте клиенти на банката.

Войната в Украйна беляза и протичащото се в областта на киберсигурността. Още през февруари и март зачестиха офанзивите на анонимните. Огромна активистка организация по света, която припозна концепцията да пази Украйна. Те даже съумяха да влязат в камерите на Кремъл. В отговор съветските хакери започнаха масирани офанзиви за отвод от услуга. И български институции станаха обект на такива офанзиви като президентството, да вземем за пример.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР